EXOTICTASTE

 Surinaamse Catering & Kookworkshops

Onze Surinaamse Kookworkshops

Ik neem u tijdens de Surinaamse kookworkshops mee op een culinaire reis naar Suriname.
Onze Surinaamse kookworkshops zijn perfect voor bijvoorbeeld een afdelingsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeest, relatie uitje, vriendenavond of familiereünie. Wij zorgen voor de benodigde ingrediënten en recepten. Samen maken we dan de lekkerste gerechten waarbij je een culinaire reis maakt naar Suriname met echte authentieke en pure smaken zoals de Surinamers dat kennen. Verder verzorgen wij verschillende kookworkshops voor groepen van 8 tot 25 personen. Beleef deze Surinaamse culinaire reis door samen te koken, eten maar bovenal genieten! 

Verder hebben we aandacht voor, gezond eten, verspilling van voedsel en pure ingrediënten tijdens onze kookworkshops. 

De Surinaamse keuken kent heel veel verschillende ingrediënten, kruiden en smaken. U krijgt tijdens de workshop daarom ook uitleg hierover én u leert de fijne kneepjes. Tijdens een kookworkshop maakt u kennis met de Surinaamse keuken, proeft u ingrediënten, leert u gerechten maken, dineert u samen maar bovenal gezelligheid. 

U hoeft geen chef-kok te zijn om lekker Surinaams te leren koken! 

De Surinaamse kookworkshops van ExoticTaste worden gegeven op locatie, Urban OUTKA, in Utrecht. Er is ruimte voor zowel kleine groepen als grotere groepen tot 25 personen.

Onze Tasty Vouchers
Verras je partner, collega of kennis met een exotisch culinair cadeau! Ken jij iemand die nog wel een kooklesje kan of wil gebruiken, iemand die helemaal gek is van koken? Geef ze een Surinaamse Kookworkshop cadeau. Met de Tasty voucher kan de ontvanger deelnemen aan één van onze open kookworkshops. Vanaf de datum van uitgifte heeft de gelukkige een jaar de tijd om de Tasty voucher te verzilveren. Degene die het cadeau krijgt, kan zelf de datum & thema (zoals Hindoestaans , Chinees-Surinaams, Javaans of Creools) kiezen. 

Tasty Vouchers 

€ 25,-  €30 of een volledige Kookworkshop van €55,- inclusief btw.Reserveer hier uw Surinaamse Kookworkshop of Bestel uw Tasty Voucher!

Een exotische culinaire reis of cadeau!

Tasty Voucher

Een exotisch culinair cadeau!

Surinaamse Kookworkshop

Onze Surinaamse kookworkshops zijn perfect voor bijvoorbeeld een afdelingsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeest, relatie uitje, vriendenavond of familiereünie.

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: reservering@exotictaste.nl


 E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram