EXOTICTASTE

 Surinaamse Catering & Kookworkshops

ExoticTaste Pop-up restaurant

Beste Suri Food Lovers,

Gisteren is bekend gemaakt door de overheid dat alle horecagelegenheden per direct moeten sluiten, in verband met het Coronavirus.

Dit houdt dus ook in, dat ik de geplande restaurantdag van ExoticTaste op 27 maart helaas moet annuleren.

Wij verschuiven de gereserveerde datum van 27 maart aanstaande, naar 24 april 2020. Gezien de situatie op dit moment, hoop ik van harte dat alle horecagelegenheden dan weer open zijn. 

De geplande restaurantdagen zijn: 24 april, 29 mei & 26 juni 2020

Uiteraard volgen wij de adviezen van de overheid op en zal ik jullie op de hoogte houden via de mail en onze website.

Voor de komende tijd wees voorzichtig en pas goed op jezelf en elkaar!

Warme groet, Valleri

Beleef en proef de Surinaamse gerechten uit onze keuken.

Pop-up restaurantdagen van ExoticTaste

Het pop-up restaurant van ExoticTaste is altijd op een vrijdag of zaterdag. 

Reserveren kan tussen: 17:30 - 20:00. Op de website & Social Media houden wij u op de hoogte van de pop-up restaurantdagen. 

Gek op of zin in authentiek Surinaams eten? Kom dan gezellig een avondje tafelen in ons pop-up restaurant met vrienden, collega's of gezin.

ExoticTaste organiseert regelmatig een Surinaamse pop-up restaurant. Ons pop-up restaurant is geschikt voor 40 personen. Uit onze Surinaamse keuken kunt u genieten van onze authentieke Surinaamse gerechten en een gezellige Surinaamse sfeer! 

Wij vragen u de betaling vooraf te doen.
De vooruitbetaling is noodzakelijk vanwege een aantal redenen. Wij zijn niet bij machte het risico te dragen wanneer er mensen niet op komen dagen. De investeringen voor zo’n pop-up restaurant liegen er niet om en mensen zeggen tegenwoordig (onze ervaring) makkelijk af. Dus bij elke no-show is dat echt zonde. Zodra u de reservering geplaatst heeft, ontvangt u daarna een betaalverzoek van ons. Uw reservering is definitief zodra wij de betaling ontvangen hebben. U ontvangt dan ook een bevestiging per mail. Kunt u om een bepaalde reden toch niet aanwezig zijn dan mag u uw reservering cadeau geven aan iemand anders. Wel handig om ons dit te laten weten.    

Menu's

De Surinaamse Tafel met een verrassingsmenu 27,50 per persoon 

Laat u aangenaam verrassen door de heerlijke authentieke gerechtjes die onze kok speciaal voor u heeft samengesteld in een 4-gangen verrassingsmenu. Geniet en verwen uw smaakpapillen met een soepje, amuse, vlees, vis of vega en een heerlijk dessert. De vertrouwde klassieke gerechten zult u niet missen.  U krijgt bij dit menu een welkomstdrankje en een viergangendiner.

Sharing Dinner Tapas 25,00 per persoon

Genieten van Surinaamse Tapas.

Deel en geniet samen met je familie, vrienden of collega’s.  Een proeverij met de lekkerste gerechtjes verspreidt over één tafel, verdeeld in voor-, hoofd-, en nagerecht. 

Menukaart

Op onze steeds wisselende menukaart staan meerdere kleine gangen, ingedeeld in voor-, hoofd en nagerechtjes. Er is ​ook een ​keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Verder houden wij rekening met dieetwensen zoals een glutenvrij menu en lactosevrije nagerechten. Ook aan ​de ​kinderen hebben wij gedacht en is er voor hun een special​ ​Kids menu!  Alle gerechten worden vers bereidt in eigen keuken en met zorg gepresenteerd.

Locatie pop-up restaurant ExoticTaste

Urban OUTKA-Zonnebaan 18 | 3542 ED | Utrecht Lage-weideE-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram