Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

ExoticTaste volop in beweging!

Bij ExoticTaste zitten we niet stil en hebben we al een aantal geweldige cateringevents achter de rug, waaronder het Amsterdam Event!

Dit was een indrukwekkend feest voor 150 personen met een ZuidAmerikaanse touch en optredens van o.a. Hind en Lee Towers. Met ons samenwerkende partner Ocuisine stond de “Dutch Oven” op dit feest centraal.

Nieuw in het aanbod bij ExoticTaste is een percussie workshop inclusief Surinaamse kookworkshop!  Onlangs zijn we ook een samenwerking aangegaan met  Djembe-Agogo. De combinatie van percussie en Surinaams koken is nu een totaal plaatje geworden! Nieuwsgierig geworden? Stel gerust uw vragen over deze combinatie van workshops voor uw zakelijke event of particuliere aangelegenheid!

Kent u de Eyecatchers van ExoticTaste al? Lees gauw verder >>

1. De Exotische Fruittafel

De fruittafel is een prachtige eyecatcher op elk evenement. ExoticTaste heeft twee verschillende thema fruittafels die elk op zich gevuld zijn met frisse maar vooral gezonde vruchtensoorten.

De Fruitybar: Deze fruittafel is rond. Een gezellige eyecatcher. Het gesneden fruit (verschillende soorten) ligt centraal op de tafel zodat u en uw gasten lekker kunnen kiezen en genieten. Het fruit kan opgeschept worden in themabakjes of glaasjes.

Het Experiment: Deze fruittafel is een charmante eyecatcher. Dit is lange opgemaakte tafel of in uw eigen thema en kleuren. Hier kunt u kiezen voor een vintage, romantische of uitbundige uitstraling. Het fruit staat geserveerd in bijvoorbeeld glaasjes, themabakjes, glazen potjes en op etagères. Verder nog een belangrijk punt op deze tafel worden ook snoepgroenten gepresenteerd en optioneel kunt u kiezen voor ambachtelijk vruchtenijs.

2. De Desserttafel

Een desserttafel geeft iets persoonlijks en is tegelijkertijd is het een echte eyecatcher. Maar natuurlijk gaat het hier op de laatste plaats vooral om zoetigheid. Dit allemaal aangepast aan u thema en hier kunt u kiezen tussen een vintage, romantische of uitbundige uitstraling! ExoticTaste heeft drie verschillende thema’s desserttafels;

Paramaribo Sweetness: Op deze desserttafel worden alleen maar traditionele koeken, zoetigheden, drankjes en lekkernijen uit alle Surinaamse culturen geserveerd. Een prachtig opgemaakte tafel met batik of afrikanprint stof geheel in uw kleuren. Mocht dit niet gewenst zijn geen probleem, dan geheel in uw thema. Hier maken wij voornamelijk gebruik van houten en bamboe servies.

Tropical boost: Op deze desserttafel staan er verschillende tropische smoothies, milkshakes, sapjes, (frozen) yoghurt en ijssoorten. Allemaal geserveerd in leuke glaasjes met rietjes, bakjes, karaffen en kannen.

Zoet & Hartig: Op deze desserttafel staan er zowel zoete als hartige desserts. Bijvoorbeeld hartige vruchtentaartjes, groententaartjes, verschillende kazen, vleestaartjes en natuurlijk de zoete taartjes.

3. De Snoeptafel

De snoeptafel is evenals de desserttafel is kleurrijke eyecatcher. Hier heeft u een keus uit een lange tafel of ronde tafel opgemaakt in jullie eigen thema en kleur. Op deze snoeptafel staan er snoep, koekjes, thee, melk, koffie en koffie likeuren. Denk hierbij aan een snoeptafel vol met snoepschepjes, allerlei (exotische) snoepsoorten, lolly’s, koekjes, potjes met melk en rietjes, heerlijke thee soorten, verschillende koffie soorten en niet te vergeten de bekende koffie likeuren. Deze zijn bijvoorbeeld geserveerd in glazen snoepflessen, schalen, leuke themabakjes zakjes, potten, etagères, (kleurrijke) kop en schotels en trendy likeurglaasjes.

This is Sliced Diazo Plone Theme