Service van ExoticTaste als Party Cateraar

Oprichter Valleri in’t Hout-Sedoc:

“Als klein meisje hielp ik oma vaak in de keuken. Daar is mijn passie voor koken ontstaan. De Surinaamse cultuur is heel divers en daarom heeft de Surinaamse keuken bijzondere gerechten. Een Surinaams feest zonder eten is ondenkbaar. Mijn passie voor koken en lekker eten deel ik daarom graag met u. ”

Njang Swetie!

Bij het organiseren van een evenement moet er aan heel veel gedacht worden. Wij helpen u hierbij graag als partycateraar.  Indien gewenst kan er in een persoonlijk gesprek kan er advies op maat worden gegeven op basis   van uw wensen en binnen uw budget. Tevens kunnen wij zorgen voor de bediening en bijpassende aankleding van uw evenement.  

Kortom: ExoticTaste organiseert en u en uw gasten hoeven alleen maar te genieten!

Voordelen van ExoticTaste Surinaamse Catering

  • Vers bereide gerechten
  • Transparante en flexibele service
  • Aandacht voor duurzaamheid
  • Professionele en meedenkende Party Cateraar
  • Materiaal ongespoeld retour
  • Bemanning door ExoticTaste, tegen een meerprijs

Fairtrade en Maatschappelijk    

Voor de bereiding van een aantal gerechten wordt er gebruik gemaakt exotische groenten en producten. Een aantal ingrediënten  en kruiden worden lokale bedrijven geleverd. Verder wordt er gebruik gemaakt van duurzame disposables en verpakkingsmateriaal.  ExoticTaste hecht veel waarde aan fairtrade producten dus ook fairtrade catering. ExoticTaste neemt ook deel aan de Beursvloer van Stichtse Vecht.

Prijzen & Bezorging

Alle prijzen zijn inclusief Btw

Wij berekenen €7,50 aan bezorgkosten binnen een straal van 10 km.

Bezorging > 10 km dan berekenen wij €0,45 per km.

Postcode check

Wij bezorgen in de regio Utrecht-West, postcodes 3604, 3606, 3608, 3534, 3541, 3542 en 3555. Zit je daarbuiten? Bij ons afhalen is ook mogelijk.
Oké, ga verder