Onze specials- Exotische Eyecatchers

Exotische Fruittafels
De fruittafel is een prachtige eyecatcher op elk evenement. ExoticTaste heeft twee verschillende thema fruittafels die elk op zich gevuld zijn met verse en gezonde vruchtensoorten. Wij verzorgen complete opgemaakte Fruittafels.

Exotische Desserttafels
Een desserttafel geeft iets persoonlijks en is tegelijkertijd is het een echte eyecatcher.
Maar natuurlijk gaat het hier op de laatste plaats vooral om zoetigheid. Dit allemaal aangepast aan u thema en hier kunt u kiezen tussen een vintage, romantische of uitbundige uitstraling! ExoticTaste heeft drie verschillende thema’s desserttafels. ExoticTaste verzorgt compleet gearrangeerde opgemaakte Desserttafels. Wilt u voor uw gasten, lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch dessert? Dat kan, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Exotische Snoeptafels
De snoeptafel is evenals de desserttafel is kleurrijke eyecatcher. Hier heeft u een keus uit een lange tafel of ronde tafel opgemaakt in uw eigen thema en kleur.  

Alle eyecatchers zijn: Inclusief: glaswerk, schepjes e.d.,, accessoires en aankleding, opbouw en afbouw. Voor eventueel gepersonaliseerde items, tafel(s) & bemanning vragen wij een meerprijs.

Postcode check

Wij bezorgen in de regio Utrecht-West, postcodes 3604, 3606, 3608, 3534, 3541, 3542 en 3555. Zit je daarbuiten? Bij ons afhalen is ook mogelijk.
Oké, ga verder