Onze Surinaamse Kookworkshops

Ik neem u tijdens de Surinaamse kookworkshops mee op een culinaire reis naar Suriname.
Onze Surinaamse kookworkshops zijn perfect voor bijvoorbeeld een afdelingsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeest, relatie uitje, vriendenavond of familiereünie. Wij zorgen voor de benodigde ingrediënten en recepten. Samen maken we dan de lekkerste gerechten waarbij je een culinaire reis maakt naar Suriname met echte authentieke en pure smaken zoals de Surinamers dat kennen. Verder verzorgen wij verschillende kookworkshops voor groepen van 8 tot 25 personen. Beleef deze Surinaamse culinaire reis door samen te koken, eten maar bovenal genieten! 

Verder hebben we aandacht voor, gezond eten, verspilling van voedsel en pure ingrediënten tijdens onze kookworkshops.

De Surinaamse keuken kent heel veel verschillende ingrediënten, kruiden en smaken. U krijgt tijdens de workshop daarom ook uitleg hierover én u leert de fijne kneepjes. Tijdens een kookworkshop maakt u kennis met de Surinaamse keuken, proeft u ingrediënten, leert u gerechten maken, dineert u samen maar bovenal gezelligheid. 

U hoeft geen chef-kok te zijn om lekker Surinaams te leren koken!

Onze Surinaamse kookworkshops worden gegeven op onze locatie in Utrecht. Er is ruimte voor zowel kleine groepen als grotere groepen tot 25 personen.

Keuze uit verschillende Kookworkshops zoals:

  •  Surinaams (uit de verschillende Surinaamse keukens)
  • Tapas (Zuid-Amerikaanse & Aziatische keuken)
  • Puur & Gezond.
  • De Crea kookworkshop

Configureer deze downloadwidget

Alle workshops zijn inclusief:

Welkomsthapje & -drankje | Fruitwater | Producten | Groepsfoto 

Kookmaterialen |  Professionele begeleiding  |  Inclusief Btw

Onze Tasty Vouchers als cadeaubon!

Verras je partner, collega of kennis met een exotisch culinair cadeau! Ken jij iemand die nog wel een kooklesje kan of wil gebruiken, iemand die helemaal gek is van koken? Geef ze een Surinaamse Kookworkshop cadeau. Met de Tasty voucher kan de ontvanger deelnemen aan één van onze open kookworkshops. Vanaf de datum van uitgifte heeft de gelukkige een jaar de tijd om de Tasty voucher te verzilveren. Degene die het cadeau krijgt, kan zelf de datum & thema (zoals Hindoestaans , Chinees-Surinaams, Javaans of Creools) kiezen. 

Tasty Vouchers 

€25,- €30,- of een volledige Kookworkshop van €55,- inclusief btw.

Postcode check

Wij bezorgen in de regio Utrecht-West, postcodes 3604, 3606, 3608, 3534, 3541, 3542 en 3555. Zit je daarbuiten? Bij ons afhalen is ook mogelijk.
Oké, ga verder